Diamond painting

Diamond Painting, er noe man virkelig får dilla på. Pakken inneholder stoff påtrykt med symboler som forteller hvilke perler som skal hvor. Stoffet kommer med lim på og det er bare å sette i gang å plassere perlene. Alt av utstyr du ellers trenger følger også med.

 

Hva er Diamond painting?

Diamond painting er en enkel aktivitet for alle som liker å være kreative. Motivene gjenspeiler at det er tilrettelagt også for godt voksne. Diamond painting er basert på det samme konseptet som mosaikk og «paint-by-numbers.»

En bruker små diamant lignende perler til å skape fargerike design og mønstre som gir følelsen av de glitrer. Noen motiver kommer med firkantede perler, her er det litt viktigere med nøyaktig plassering, mens andre har runde perler med farget bakgrunn der det ikke er like nøyaktig med plassering av perlene.

Diamond paintings for barn

Det finnes mange Diamond painting i ulike mønstre og oppskrifter som varierer i kompleksitet. Små barn er gode på å se form og farge og kan gjerne begynne med de enkleste Diamond painting, helt ned i 4 års alder. NB: En må alltid passe på små deler.